Nagyatád Hirdető

 

Cím:

7500 Nagyatád, Zrínyi u. 75.

Tel/Fax:

06/82/351-306

E-mail:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap:

Termál Strandfürdő
   

Strandvezető: 

Iharosi István

Tulajdonos:

Nagyatád Város Önkormányzata

   


A város északi részén a kétezer fő befogadására alkalmas Termál Strandfürdő várja a pihenni vágyókat, amelyet 1989-ben adtak át. Parkosított, ligetes területe, modern környezete ideális körülményeket teremt a nyaralni, napozni, pihenni, sportolni vágyóknak. Az ország egyik legszebb és legkellemesebb fürdői közé sorolt strand hathektáros területén négy medence található. Az 50 x 21 méteres, 8 pályás, feszített víztükrű, termálvízzel temperált, vízforgatós versenymedence

 

 

állandó hőfoka 24-26 °C. Ideális körülményt biztosít nemcsak szórakozásra, hanem versenyzésre, edzőtáborozásra is.

 

Az 1997-ben épült, pezsgőfürdős termálmedencét

 

 

a hűvösebb időben is szívesen látogatják. A medence alakos, nagysága 225 m2, vizének hőfoka 34-38 °C. A medence szabadtéri, az erős napsütéstől és a szitáló esőtől a felette elhelyezett különleges kialakítású tetőszerkezet védi a fürdőzőket, akik itt ülőpadokon is pihenhetnek, de élvezhetik a termálvíz jótékony hatását (gyomorbetegségek, reumatikus megbetegedések), a légfúvásos pezsgőfürdő masszírozó hatását és a tölcsér alakú szökőkútból lezubogó víz dögönyöző élményét.

 

A legújabb létesítmény a 2003-ban épült, 28-30 °C vízhőmérsékletű, 531 m2-es élménymedence.

 

 

Itt vállzuhany, buzgárok, derékmasszázs, vízáram, vízi terasz, napozóterasz, napozósziget, levegő- és vízbefúvások várják a vendégeket. 2006-ban a gyermekek nagy örömére megépítésre került egy kamikáze és egy anakonda csúszda, melyek vidám színeivel csalogatják a fürdőzőket.

 

A családias üdülés kényelmét teremti meg a gyerekeknek kialakított kispancsoló

 

 

mely 32-34 °C-os - és a fából készült játszótér.

 

A strand területe kiválóan alkalmas sportolásra, a szabadidő eltöltésére is. Erről három strandröplabda-pálya, két kisméretű futballpálya, két streetballpálya, egy nagyméretű sakktábla, salakos I. osztályú teniszpálya és pingpongasztalok gondoskodnak. A kölcsönzőből a játékhoz eszközök bérelhetők. Az edzőtáborozásokhoz szükséges feltételeket is biztosítani tudja a létesítmény.

 

A strandon három büfé - hideg-meleg étellel - található.

 

 

A strand több nemzetközi hírű versenynek is helyet ad. Ilyen minden év augusztusában az Ironman hosszútávú nemzetközi triatlon verseny, júniusban a Nyílt Orvos Triatlon Világbajnokság és az Európa Liga búváruszonyos verseny.

 

 

 

Nyitva tartás:


május 28. - május 31.

9.00-18.00

június 1. - június 30.

9.00-19.00

július 1. - augusztus 31.

9.00-20.00

május 28. - augusztus 31.

6.00-9.00 csak úszóbérlettel !