Nagyatád Hirdető
Szabályzat

Hirdetési szabályzat és felhasználási feltételek


Hirdetés feladásához lépjen be felhasználói Nevével, Jelszavával a Hirdetés-Menü Profilom Menüpont alatt, ha ön még nem regisztrált felhasználó a hirdetés feladása folyamán regisztrált felhasználóvá válik és a továbbiakban bejelentkezhet fiókjába.


Regisztráció után ha, a fiókja elkészült, az aktiváló hivatkozást megküldtük az Ön által megadott e-mail címre.

Önnek az e-mail átvétele után az aktiváló hivatkozásra kattintással aktiválnia kell a fiókját.

Ha feladta hirdetését azonnal nem fog megjelenni, mert a hirdetését a rendszergazda ellenőrzi közzététel előtt.

A regisztráció önkéntes, figyeljen arra, hogy csak saját személyes adatát jogosult megadni. Az Adatkezelő a valótlan, jogosulatlanul vagy tévesen megadott adatok kezeléséből eredő károkért nem vállal felelősséget.

Adatkezelés időtartama: Adatkezelő a fenti személyes adatait az adatkezelés céljának fennállása alatt kezeli. Amennyiben visszavonja a személyes adatok kezeléséhez adott hozzájárulását, az Adatkezelő haladéktalanul és véglegesen megszünteti adatai kezelését. Az Adatkezelő egy biztonsági határidőt is használ adatai védelme érdekében: a hírdetés feladásától számított 2 év elteltével véglegesen törli a kezelt személyes adatait.

A hirdetése lejárata előtt kapni fog egy emailt amiben rendelkezhet a hirdetése további megjelenéséről.

A :: nagyatad-hirdeto.hu :: lehetővé teszi minden természetes magánszemélynek, továbbiakban "

Hirdetőnek", hogy ingyenes formában feladjon hirdetéseket.

A hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját terheli minden felelősség, a hirdetés feladója a hirdetés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a hirdetésben, regisztrációjával hozzájárul az esetleges hírlevelek fogadásához.


Tilos mások számára zavaró, zavart keltő hirdetést feladni. A közizlésnek nem megfelő hirdetések elhelyezése nem engélyezett. A pornográf, és büncselekménybe ütköző hirdetések, valamint spam jellegű, egymás után feladott vagy többszörösen, duplikáltan feladott hirdetések feladása nem megengedett - azonnal töröljük


A :: nagyatad-hirdeto.hu :: portál üzemeltetője a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért (tekintettel a szellemi tulajdonjogokra is) semmilyen felelősséget nem vállal és nem vonható érte felelősségre. Kérjük, hogy hirdetését az oldalunkat használó internetezők közös érdekének megfelelően a fentebb leírt szempontok figyelembevételével adja fel


Az apróhirdetést feladó 3. személynek okozott károkozás, illetve a feladott hirdetés által megvalósított büncselekmény esetén az üzemeltető minden tőle telhető segítséget megad az ez ügyben eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából ill. felelősségre vonása iránt.

Adatvédelem

A nagyatad-hirdeto.hu portál tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználhatóságáról. Az adatok kezelése mindenben megfelel az 1992. évi LXIII. törvényben, az 1995. évi CXIX. törvényben, valamint az 1998. évi VI. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. A Felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a fenti feltételeket.

A portál használatához és a hirdetés eredményességéhez, sok sikert kíván minden felhasználójának a Nagyatád Hirdető Szerkesztője